Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2007)
Indhold: Bøger og bibliotek ;KUBIS - ny biblioteksorganisation på Københavns Universitet (KU); Mange flere besøger det hybride bibliotek; Det Kongelige Bibliotek på nettet ; Udstillinger; Foredrag; Musik, Erhvervelser; Publikationer;