Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Kulturnatten – “At reise er at leve”; Boghistorisk seminar, Bogforum 2015.; Forskningsbevillinger: Foto & kunst, Boghistorie; Ny Boghistorie; Det Kongelige Bibliotek på nettet: Danmarks første kunstfotograf digitalt – Fra pionerens værksted ZDanmarks første kunstfotograf digitalt– Fra pionerens værksted, egen Mediekanal, Katalog over franske smædeskrifter; Erhvervelser; Seminarer: Hanns Eisler-konference; Udstillinger: Vejen til den tyske genforening, Pessoas Træ, Lokale fællesskaber, International Forfatterscene; Koncerter