Ikke et geni, men ind imellem genial. En introduktion til udstillingen om Klaus Rifbjergs liv og værk på Det Kongelige Bibliotek - Svindborg, Bruno (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
Det Kongelige Biblioteks udstilling “Klaus Rifbjerg – en digter til tiden” åbnede i juni 2015 og vises i Den Sorte Diamant frem til marts 2016. Nedenstående er en redigeret og udvidet version af en kronik, der blev bragt i Politiken på åbningsdagen.