Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Dåbsattesten for Norges selvstændighed – genskabelse af Kielertraktaten; Kulturministeriets Forskningspulje: Mindekultur i nettet, Skaberen på scenen og Arkiveringen af det simultane; Gæsteprofessoratet falder inden for musikvidenskab: professor, dr.phil. et habil. Siegfried Oechsle, Christian-Albrechts-Universitetet i Kiel; Foredragsbørs; Brødremenigheden i Christiansfeld i Sønderjylland kom på Unescos verdensarvsliste; Erhvervelser; Koncerter; Udstillinger;