Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1998)
Indhold: Den 26. juni 1998 kunne Det Kongelige Bibliotek overtage etape 1 af Dissing og Weitlings biblioteksbygning beliggende Njalsgade 112 på Amager som nabo til Københavns Universitet; Adgangsforhold; Fordelingsrum; Lukkede Magasiner; Erhvervelser; Besøg; Personalia;