Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2002)
Indhold: H.O. Lange-Prisen; Det Kongelige Bibliotek og G .E. C. Gad NS har indstiftet en forskningsformidlingspris i H.O. Langes navn; Bibliotheca Danica på nettet; Kulturnatten; Bind VI af Danske Provinstryk; Udstillinger ; Efterårsudstillingen 2001: 13 rigtige? -Danske Nobelpriser gennem 100 år; Erhvervelser;