Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: Årets historiske bog: Morten Møller (f. 1978) modtog prisen Årets historiske Bog for sin bog Ellen & Adam; EU-projektet ”Collaboration to Clarify the Costs of Curation”; “Danmark set fra Luften – før Google”; Seminarer; Seminarer; De unge og de tunge; International Forfatterscene; Fernisering; Koncerter; Udstillinger.