Tysk skønlitteratur i Danmark - Holm, Louise (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2015)
Udsnit af en udviklingshistorie fra 1980’erne til i dag Med afsæt i især forlaget Gyldendals katalog af tyske udgivelser, giver artiklen et forsøg på et indblik i den tyske litteraturs plads i den danske offentlighed i den sidste generations tid.