Europeana Collections 1914-1918 – et digitalt monument over Første Verdenskrig - Larsen, Steen Bille (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Det Kongelige Bibliotek deltager i et stort samarbejde i EU-regi, hvor de europæiske nationalbiblioteker og andre kulturinstitutioner digitaliserer materiale med relation til Første Verdenskrig og puljer det i en fælles database på nettet.