Kløverfrøekskursionen til Sovjetrusland i marts 1924. Nye kilder til statsråd C.A. Koefoeds virke i hans andet fædreland - Poulsen-Hansen, Lars P. (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
En dansk gartner rejste i 1924 rundt i det nye Rusland for at undersøge muligheden for et erhvervseventyr baseret på eksport af kløverfrø.’