Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
KRONIKKEN fortæller om det forgangne kvartal på Det Kongelige Bibliotek: Begivenheder, foredrag, udstillinger, koncerter, erhvervelser m.m. Indhold: John T. Lauridsen, modtog 9. december 2013 Julius Bomholt Prisen, som overraktes af kulturminister Marianne Jelved; Danmarks Breve; Første Verdenskrig samlet på ét website; Tidsskrift.dk i vækst; Udstillinger; Foredragsrække; Jyske Lov – Danske Lov; Danmark-Norge før og efter 1814; Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford møder danske studerende; International Forfatterscene; liT.house: OURS(H)ELVES; DiamantEnsemblet 10 år; Vinterjazz; Erhvervelser;