En stor litteraturinstitution: Deutsches Literaturarchiv Marbach - Lund, Niels D. (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
Hvordan fylder man noget abstrakt og ufysisk som sprog og litteratur ind i institutioner – og hvad kan, vil og skal omvendt fysiske institutioner gøre for litteratur? I Marbach lidt uden for Stuttgart ligger en af Det Kongelige Biblioteks store søsterinstitutioner, der som formål har intet mindre end “det litterære liv i sin helhed”.