H.O. Lange-prisen 2013 til Hans Hertel. Motiveringstale ved tildelingen - Svindborg, Bruno (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2014)
H.O. Lange-prisen for 2013 uddeltes den 5. februar i år. Prisen tildeltes professor, mag.art. Hans Hertel for værket PH - en biografi samt for den livslange forsknings- og formidlingsindsats på litteraturens område.