Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Indhold: Bøger og bibliotek; Ny nationalbibliotekschef udnævnt. Cand.scient.bibl. Pernille Drost er udnævnt til nationalbibliotekschef og vicedirektør ved Det Kongelige Bibliotek; 100 års partiprogrammer online; Udstillinger; Årets bedste bogarbejde; Per Marquard Otzen – Dagens tegning; International Forfatterscene; Jo Nesbø; Foredragsrække: Besættelsen; Copenhagen Jazz Festival 2013; Lennart Ginman, kontrabas, Thomas Blachman, trommer, Carsten Dahl, klaver, Palle Mikkelborg, trompet; Koncerter; Erhvervelser;