Indsamling iværksat af Dansk Folkemindesamling - i fortid, nutid og fremtid - Halskov Hansen, Lene (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Arkivforeningen afholdt den 7. maj 2013 et seminar, som havde til formål at vise, hvordan arkiver og museer omsætter idéen om aktiv indsamling i praksis. En af deltagerne var Folkemindesamlingens Lene Halskov Hansen, hvis oplæg gengives her i revideret form.