Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Indhold: Bøger og bibliotek; International ‘hackathon’ om sikring af digitalt materiale – En praktisk tilgang til Disk Images & Digital Forensics; Open Planets Foundation; “Danmark set fra luften – før Google”; Karen Brahes unika digitaliseret; Melodi Grand Prix-sejren gemt for eftertiden; Netarkivet; Dansk Kammermusik Online; Udstillinger; Den originale Kierkegaard; Foredrag; Foredragsrække: Besættelsen; International Forfatterscene; Kofi Annan; Michael Palin; Fyraftenskoncerter; Erhvervelser;