Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2013)
Indhold: Wikipedian in residence; Ny organisation af Nationalbiblioteket; Ny musik i “Skåret”; KUBIS-2-aftale; PLANETS/Open Planets Foundation (OPF); Et moderne bibliotek – nu med 3D; Udstillinger Foredrag; International Forfatterscene; liT.house; Koncerter ATS Live 2012; Erhvervelser Berigtigelser