Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2012)
Bøger og bibliotek; Werner Bests korrespondance; Bogseminar 2012; Bogforum 2012; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Georg Brandes’ dagbøger; Udstillinger; Nazismen i bladtegnerens streg; Det er løgn! Er videnskab til at stole på?; Foredrag; International Forfatterscene; Hans Magnus Enzensberger; Isabel Allende; Orhan Pamuk; Jan Guillou; Students Only; Koncerter; Fyraftenskoncerter; India Today Festival; Kulturnat 2012; Erhvervelser