Kronik - Meile, Jakob Kyril (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2012)
Indhold: Bøger og bibliotek; Courtenay-håndskriftet¸ Det Kongelige Bibliotek på Nettet; Carl Nielsen-manuskripter digitaliseret; Per Nørgårds skrifter online; Udstillinger; Martine Norings illustrationer; Årets Bedste Bogarbejde 2011; Foredrag; Koncerter; Mandala; Erhvervelser;