Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2011)
Indhold: Publikationer; Erhvervelser; Musik; liTHouse; Kulturnat 2011; Brown Bag Lectures; Operaintroduktion; International Forfatterscene; Foredrag; Udstillinger; Bøger og Bibliotek; CENL;