Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2011)
Indhold: Bøger og bibliotek; Europæisk digitaliseringsprojekt om første verdenskrig; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; International Forfatterscene; Geert Mak; International Kvindeaften; Karl Ove Knausgård; iT.house, Det Humanistiske Fakultetsbibliotek; Musik; Erhvervelser; Publikationer