Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2010)
Indhold: Bøger og bibliotek; Ny bog om Småtrykssamlingen i Det Kongelige Bibliotek; H.O. Lange-Prisen for stor H.C. Ørsted-biografi; H.C. Andersens livsrejse med vennerne; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Danske bøger op til 1600 nu på nettet; Luftfoto over Danmark 1944; Udstillinger; Foredrag; International forfatterscene; Bret Easton Ellis; Philip Pullman; A.S. Byatt; Fay Weldon; Herta Müller; Kulturnat i Den Sorte Diaman; Slaget ved Als og Dybbøl; Forfatteren Tom Buk-Swienty; Musik; Erhvervelser; Kongeligt biblioteksbord hos Royal Copenhagen; Publikationer