Kronik & Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2006)
Indhold: Publikationer; Erhvervelser; Bogforum; Kulturnat; Musikalsk bryllupsgave til Kronprinsparret; Musik; Foredrag; Udstillinger; Det Kongelige Bibliotek på webben; Nyt revolutionerende søgesystem; Primo; Bøger og bibliotek