Kronik & Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2006)
Indhold: Bøger og bibliotek; Aldrig har så mange lånt så meget; Det Kongelige Bibliotek satte i 2005 rekord i det samlede udlån, som steg fra 2,1 til 2,5 mio.; Biblioteker United; Sammen igen efter mere end 500 år; Ved en ceremoni 19. juni 2006 i Vor Frue Kirke i København festligholdt Københavns Universitetsbibliotek og Københavns Universitet, at de atter er samlet i ét fælles bibliotek, der er Danmarks største; Forlag og bibliotek skriver historie; Museum Tusculanums Forlag (MTF) har som det første danske forlag solgt hele sin pakke af elektroniske bøger og tidsskrifter til Danmarks største universitetsbibliotek, Københavns Universitetsbibliotek (KUB); Udvidelse af Njalsgade 112; Den 8. maj 2006 tog kulturminister Brian Mikkelsen og rektor for Københavns Universitet Ralf Hemmingsen første spadestik til udvidelsen af byggeriet på Njalsgade 112; PLANETS og det digitale bibliotek; PLANETS skal sikre mod huller i digital lageret; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; Koncerter; Udlån til udstillinger; Erhvervelser; Publikationer