Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2005)
Indhold: Bøger og bibliotek; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Digitaliserede noder - nu også i særlig REX-base; Udstillinger; Foredrag; Foredragsrækken: Profiler i dansk besættelsestidshistorie; Musikarrangementer; Kulturnatten; Bogseminar; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Publikationer;