Kronik og Publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2009)
Indhold: Byggeriet KBA 112; Det Kongelige Bibliotek er nu i gang med anden etape af KBA 112, med et nyt universitetsbibliotek for humaniora og med nye magasiner; Eventyrbog til indvandrerfamilier 2005; Udstillinger; Netadgang med egen bærbar pc på alle Det Kongelige Biblioteks betjeningssteder; Fotografi i Diamanten; H. C. Andersen; H. C. Andersen på Arabisk; Foredrag; Koncerter; Musikarrangementer; Erhvervelser; Publikationer; Direktør, professor dr. Dieter Lohmeier Schleswig-Holsteinische Landesbibliothek, Kiel, fratrådte 24. januar 2005; Det Kongelige Bibliotek på nettet; REX; Online lån af musik;