Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2004)
Indhold: Tyverierne fra Det Kongelige Bibliotek før 1978 under opklaring; Musikafdelingen 12 5 år; Klippoteket og Arkiv for Dansk Jazzhistorie - oversigter nu online; Ny jazzdiskografi på cd The jazz Discography afTom Lord er nu tilgængelig som cd på Center for Musik og Teater; Danske nodeskriftprøver på nettet; Rischel og Birket-Smiths samling af trykte noder nu online; Middelalder korbog på nettet; Poul Reumerts samling kan søges online; Præsentation af Albansk Samling i Contessa Entelina på Sicilien; Orfeus online; Tegninger fra Georgia på nettet; Tilvækst i registrering af Udenlandske Ældre Samling på nettet; Brugerundersøgelse af Det Kongelige Bibliotek som universitetsbibliotek; Ny udlånsaftale i Øresundsregionen forbedrer de studerendes adgang til litteratur; Bogudgivelser og nye tidsskrifter; Carl Nielsen Studies; Diamanten - nyt kulturblad; Føreren har ordet! – boglancering; Nyt nummer af Fund og forskning; Et leksikon bliver til; Ny bog om nybyggeri og udviklingslinier for biblioteker i Østersøområdet; Foredrag; Brunch på Biblioteket; Udstillinger; Musikarrangementer; Erhvervelser