Kronik - Leergaard, Joan (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2003)
Indhold: Foredrag og seminar; Danmarks besættelse 1940-1945 -formidling af historieforskningens resultater; F uldmåneaftener; Brunch på biblioteket; Vinkler på viden; Gads leksikon om dansk besættelsestid 1940-45; Ny H.C. Andersen-portal; ARKADE, der er en fagpørtal før arkitektur, kunst og design, har set dagens lys; Nye værker i Carl Nielsen Udgaven; Kirkemusik på nettet: Mogens Pedersøn Pratum Spirituale (1620); A.P. Bereereen: Fædrelandske melodier (1840); Dansk Musikfortegnelse 1931-71 i REX; Flere breve til og fra J.P.E. Hartmann; Samarbejde mod bibliotekstyverier; Find rundt på KB; Musikarrangementer; Udstillinger; Livets gang i Lidenlund; Erhvervelser