Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1999)
Indhold: Nationalbibliografierne skal omfatte værker baseret på ny teknologi; CD; DVD; Web-sites; Bogudgivelser; Virtuelt Bournonvillearkiv på Det Kongelige Bibliotek; Ny Årgang af Dania Polyglotta; Erhvervelser; Personalia