Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1997)
Indhold: Musikken rar standard nummer system; ISBN (International Standard Book Number); ISMN (International Standard Music Number); Erhvervelser; Besøg; Personalia