Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1996)
Indhold: København - Porten til Europa; Udstilling på Slotsholmen 31. april - 11. oktober 1996 i anledning af Kulturbyåret; Andre udstillinger; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Besøg, Personalia;