Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2009)
Indhold: EL.Ae. Kunzen (1761-1817) • Dansk hofkapelmester 1795; Udstilling på Slotsholmen 10. nov. 1995-31. jan. 1996; Nye publikationer; Dania polyglotta 1993-1994; REX; Det kongelige Bibliotek var også i 1995 repræsenteret på Bogforum; Det kongelige Biblioteks ( elektroniske) Bibliotek; erhvervelser; Udlån til udstillinger; Besøg; Personalia