Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1995)
Indhold: Illegale tryk; Forhalsmontren; Rumænsk boggave; Årets bogarbejde 1994; Fange-post på Det Kongelige Bibliotek; Småstat og stormagt; Danmark og Rusland 1815-1995; Bogen i Danmark 1850-1920; Det Kongelige Bibliotek fejrer Danmarks befrielse digitalt; Nye bøger; Erhvervelser; Besøg; Udlån til udstillinger; Personalia;