Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1994)
Indhold: Ukendte Italica; Udstilling på Det kongelige Bibliotek Amager 11. febr. - 4. marts 1994; Typer & Tegn. Et udvalg af Austin Grandjeans grafiske arbejder gennem 40 år; Udstilling på Det kongelige Bibliotek Slotsholmen 29. marts - 7. maj 1994; Den ottekantede montre; Udlån til udstillinger; Eksil i Danmark!; Besøg; Erhvervelser; Personalia;