Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1994)
Indhold: 1793 • 200 år som offentligt bibliotek • 1993; Viden om... Udstilling i Rundetårn 15. nov. 1993 - 2. jan. 1994; Hendes Majestæt Dronningen; Erland Kolding Nielsen; Glimt fra avisens historie • En pressehistorisk udstilling; Kongeligt og Kostbart. Klenodier fra Kongernes Bibliotek; Forhallens ottekantede montre; Udlån til udstillinger; Besøg; Bogmesse i Forum; Erhvervelser; Personalia;