Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1993)
Udstillinger på Det kongelige Bibliotek Slotsholmen; Ottekanten i Forhallen; Bogen i Danmark i 1700-tallet; Byggeprojektsekretariatet; Erhvervelser; Besøg; Udlån til udstillinger; Personalia;