Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1993)
Indhold: To verdener mødtes: Europa • Amerika; Columbus; Den ottekantede montre i Forhallen på Slotsholmen; Seminar om automatisk retro-konvertering i København; REX; MARC format; En "overset" salme- og sangskat: Franckenau’s samling; Erhvervelser; Besøg; Bidrag til udstillinger; Personalia;