Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1993)
Indhold: Forfatteren Asger Jorn; Det kongelige Bibliotek har på Museum Tusculanums Forlag udgivet; Bøger i Forum; Forhallens ottekantede montre; Samfundsvidenskabeligt nærbibliotek i Fiolstræde; I henhold til indstillingerne fra Det kongelige Biblioteks ModerniseringsprojektsArbejdsgruppe 2 i 1988 (se rapporten: Bibliotek og Universitet.Kbh., 1988, kapitel 7) skal Universitetsbiblioteket i Fiolstræde omdannes til nærbibliotek for samfundsvidenskaberne: jura, statskundskab, sociologi og økonomi; Bogseminar 1992; Erhvervelser; Udlån til udstillinger; Besøg; Personalia;