Kronik - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1992)
Indhold: Årets bogarbejde 1991 på Det kongelige Bibliotek; Bogseminar på Det kongelige Bibliotek; Udstillinger i forhallens ottekantede montre; Cirkusfest på Karlebo Kro; Udlån til udstillinger; Besøg; Erhvervelser; Personalia