Kronik - Jørgensen, Jesper Düring (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1990)
Indhold: Dania Polyglotta fylder 20; Ukendte reformationspamfletter på Det kongelige Bibliotek; WIPO; World Intellectual Property Organization, Verdensorganisationen for Intellektuel Ejendomsret; Japansk musik på Det kongelige Bibliotek; Erhvervelser; Personalia;