Kronik - Jørgensen, Jesper Düring (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2009)
Indhold: Bogens vej til Finland; Dalai Lama på Det kongelige Bibliotek; Dansk-sovjetisk biblioteksseminar; UDIM 1992; Kalevi Sorsa; Kulturministeriets tidsskriftstøtte; REX-nyt; Erhvervelser; Samarbejde med Købehavns Universitet; Personalia