Kronik og publikationer - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 2007)
Indhold: Bøger og bibliotek; KUB indgar aftale med IT Universitetet og Datalogisk Institut; Det Kongelige Bibliotek på nettet; Udstillinger; Foredrag; Musik; Erhvervelser; Publikationer