Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks samlinger XXXI 1992 - Philipson, Lotte (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1991)
Reklame for Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks samlinger XXXI 1992