Universitetsbiblioteket 1. Afdeling - Redaktionen, - (Magasin fra Det Kongelige Bibliotek, 1987)
Indhold: Tv-filmen "Margrethes elsker", Panduro-udstilling, finsk poesi og grafik, besøg af afdelingscheferne Harriet Rinne Mendes og Anna Herslow-fex fra Lunds universitetsbibliotek, møde med europæiske nationalbibliotekschefer