Language Works 9(2): Leder - Boas, Kirstine; Nilsson, Hanna Birkelund; Jørgensen, Anna Kai; Sørensen, Solvej Helleshøj; Rasmussen, Sidsel Holm (Journal of Language Works - Sprogvidenskabeligt Studentertidsskrift, 2024)
Det er igen den tid på året: De varme sokker kommer på fødderne, småkagerne kommer i ovnen, og det seneste nummer af studentertidsskriftet Language Works kommer på nettet!