Language Works 7(2) - Muth Andersen, Elisabeth; Dalberg, Line; Schöps, Antje; Munch Steffensen, Emilie; Thøgersen, Jacob; Holm Rasmussen, Sidsel (Journal of Language Works - Sprogvidenskabeligt Studentertidsskrift, 2022)
Året går på hæld, universiteternes studerende og ansatte erpå juleferie, og der er stille på gangene efter et travlt og spændende semester på de sprogvidenskabelige afdelinger i landet. Men før vi kan sige endeligt farvel til 2022 vil vi dog først nå at sigeendnu et”velkommen”: Velkommen til det seneste nummer af studentertidsskriftet Language Works, som er nummer 13 i rækken af sprogvidenskabelige artikler forfattet af studerende fra universiteternes sprog –og lingvistikafdelinger. Vi ønsker hermed god læsning og et rigtigt godt nytår fra hele redaktionen.