Tema 2: At designe e-læring - didaktiske perspektiver på uddannelsesdesign og didaktiske design - Hansen, Jens Jørgen (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2012)
Artiklen beskriver hvordan man som uddannelsesinstitution og som underviser kan arbejde med at desgine e-læring. E-lærings-begrebet sættes ind i dels en organisationskonstekst, hvor begrebet indgår i en en uddannelsesinsitutions uddannelsesdesign, og i en undervisningskontekst, hvor det indgår i en undervisers udformning af didaktiske design. Artiklen har baggrund i case om uddannelsesinstitutionen NetAus (netbaseret akademiuddannelse) arbejde med udvikle e-læringskoncepter.  I casen beskrives et eksperiment om brug og udvikling af studieplaner som didaktisk værktøj.