Forventningsafstemning i undervisningen ved brug af modellen for Det konvergente læringsrum: Et studenterperspektiv - Kjeldsen, Lars Peter Bech; Asmussen, Jørgen Bering; Kjærgaard, Hanne Wacher (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2020)
I en kontekst, hvor studerende generelt får gradvis større indflydelse på afgørende valg i deres uddannelse, ønskede forfatterne i et studenterperspektiv at arbejde videre med anvendelse og brugbarhed af en tidligere udviklet didaktisk refleksionsmodel, Det konvergente læringsrum. Konkret ønskede vi at undersøge, om modellen kunne formidles enkelt i ”studenterhøjde” på en sådan måde, at den kunne blive brugbar til forventningsafstemning mellem underviser og studerende. Artiklen beskriver udviklingen af et redskab samt afprøvningen heraf.