Online Peer feedback: Anvendelsen af Peergrade i universitetsundervisningen - Møller, Karen Louise; Løvschal, Mette (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2020)
Peergrade er et digitalt redskab, der kan anvendes til at understøtte peer feedback aktiviteter. I denne artikel beskrives anvendelsen af redskabet i universitetsundervisning, nærmere betegnet i faget Forhistorisk Arkæologi II på Aarhus Universitet. Aktiviteterne var ikke obligatoriske, men de forbedrede portfolio-opgaver indgik i de studerendes individuelle eksamensportfolio, der blev afleveret forud for mundtlig eksamen i faget. Vi beskriver de studerendes oplevelser på baggrund af deres svar på spørgeskema og deltagelse i fokusgruppeinterview. Vi slutter af med anbefalinger for brug af peer feedback aktiviteter med Peergrade i universitetsundervisning.