Tema 2: ELYK-projektet - e-læring, yderområder og klyngedannelse - Bang, Jørgen; Dalsgaard, Christian (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2012)
Dette nummer af Læring og Medier indeholder et særnummer, der præsenterer resultater fra ELYK-projektet - e-læring, yderområder og klyngedannelse - der har kørt i perioden 2009 - 2012. Projektet er et samarbejde mellem University College Sjælland, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og University College Syddanmark. ELYK er et forskningsbaseret innovationsprojekt, der har sat fokus på brugerdreven udvikling af nye e-læringskoncepter - både til uddannelsesinstitutioner og virksomheder.